Waarom is een shake gezond voor je lichaam?

Op de vraag waarom een shake zo goed voor je kan zijn kunnen we duidelijk zijn.

 

Een shake op zijn tijd is gezond mits er geen romige ijs in zit of andere vette producten als danoontjes e. d want die maken zorgen ervoor dat je dat buikjevet nooit kwijt gaat raken.

Als jij serieus over nadenkt om voorgoed die overtollige kilo’s kwijt te raken moet je het mentale dieet plan eens proberen.

klik hier!

Je hebt verschillende soorten shakes de bekendste en een van de betere voor je lichaam is de eiwit shake,

deze shake wordt ook wel gezien als de lichaam hersteller bij uitstek aangezien hij vol proteïne zit en dit het middel is om de spieren te herstellen.

Als je spierpijn hebt of een zware dag op het werk achter de rug dan voel je jezelf na zo’n eiwit shake weer optimaal.

 

Dit gebeurt op een natuurlijke manier die je lichaam herkent en als prettig ervaart hierdoor is de kans op bijverschijnselen ook heel gering.

Zorg er wel voor dat je niet allergisch bent voor eiwitten en melkproducten want dat zijn de voornamelijke ingredi├źnten die de eiwit shakes bevatten.

Het beste tijdstip om deze in te nemen is toch wel in de avond want als je naar bed gaat hersteld je lichaam en met de eiwit shake zal dat proces sneller verlopen en dus zal je met een uitgerust gevoel en zonder spierpijn wakker worden.

Uiteraard heb je de eiwit shake in verschillende smaken zo kun je kiezen uit banaan vanille of framboos maar eigenlijk heb je ze in alle fruit smaken wel.

De eiwit shake kan een goede aanvulling zijn op het mentale dieet plan door deze twee dingen te samen voegen is je hele dag in balans.

klik hier! en lees de ervaringen van de mensen die al gebruik hebben gemaakt van dit plan.

 

Je kunt ook kiezen voor de ” groene shake ” deze shake bestaat voornamelijk uit groene fruit en groente soorten en deze is dus ook geschikt voor dagelijks gebruik, alleen voor een ander doel.

Daar waar de eiwit shake gericht is op het herstel van het lichaam is de ” groene shake ” bedoeld als aanvulling op de dagelijkse maaltijden. Deze shake is dus geen maaltijd vervanger!

Als je dagelijks deze ” groene shakes ” drinkt weet je wel zeker dat je de benodigde voedingstoffen binnen krijgt zoals het hoort.

In combinatie met het mentale dieet plan kan jou slanker lichaam niet uitblijven!

Zorg ervoor dat je straks ook met een mooi lichaam op het strand kan liggen!!!

klik hier!